Om Oss

Om Oss

 

Vi är sociala entreprenörer och vi har skapat ett flertal organisationer och företag. Gemensamt för vårt arbete är att vi vill dels erbjuda professionella tjänster, dels bidra till ett bättre samhälle. Vi anser att när vi kombinerar dessa två mål, så blir vi mer framgångsrika - både vi och samhället!

Vi ser en allt större brist på personal inom den offentlig finansierade välfärden. Vi ser också att personer som är på väg att gå i pension eller har gått i pension vill fortsätta vara delaktiga i arbetslivet. Det är här som Senior Consulting kommer in.

VAD VI GÖR

Vi erbjuder dig spännande uppdrag och att arbeta på dina villkor. Samtidigt erbjuder vi företag och organisationer seniora konsulter som har lång erfarenhet inom sitt yrke. Därutöver går 10% av vår vinst till att stödja icke vinstdrivande organisationer. Du är med och bestämmer vilka organisationer vi ska stödja.

Senior Consulting Klubb

 

Vi är sådeles ett bemanningsföretag som fokuserar på seniora konsulter, men vi vet att arbete är inte allt här i livet. Vi har också skapat en klubb för våra seniora konsulter; en klubb där du bestämmer vilka aktiviteter vi ska genomföra. Vi träffas sista fredagen varje månad för att fika och planera. Du är sådeles med och bestämmer vad Senior Consulting ska vara för företag.

Kontakta oss

benny@senior-consulting.se

rodrigo@senior-consulting.se